ONS TEAM

 

Kickboksschool GymX in Lelystad

Kickboksschool GymX is onderdeel van Stichting Samen Sterk, opgericht in maart 2016, en bestaat uit twee onderdelen: Soccerdome Lelystad en Kickboksschool GymX. Ons doel is om iedereen, niemand uitgezonderd dus ook mensen met een beperking, en jongeren met een ‘rugzak’ een dagbesteding te bieden. Denk aan moeilijk opvoedbare kinderen, onzekere kinderen of kansarme jongeren. Zo werken wij met jongeren en/of ouderen die bijvoorbeeld kampen met agressieproblemen, angstproblemen of scheidingsproblemen. Wij zijn een jonge stichting, maar met reeds een grote naam in Lelystad. Onze ervaring, het groepsverband en de grote betrokkenheid resulteren in de beste kickbokstrainingen van Lelystad!

Fouad El Moujtahid 

Oprichter Gym X – Hoofdtrainer

Dit is het gezicht van Gym X. Onze hoofdtrainer Fouad heeft ruim 30 jaar ervaring in de vechtsportwereld. Vanaf zijn 10de leeftijd heeft hij diverse vechtsporten beoefent, waaronder taekwondo en kickboksen. Hij heeft Gym X in 2016 opgericht om zo zijn passie voor vechtsport voort te zetten naar de volgende generatie. Fouad staat bekend om zijn harde aanpak, een veelzijdige training en eist uiteraard veel discipline van zijn studenten. Zijn doel tijdens de trainingen is om eenieder te duwen tot hun uiterste. Het beste te halen uit eenieder die de mat betreed. “Wat zijn wij? Sterk!”. Opgeven bestaat niet in zijn boek, ook niet in zijn kickboksschool. Naast de reguliere trainingen verzorgt Fouad ook met kickboksen agressieregulatietrainingen. Als Pedagogische medewerker (specifieke doelgroepen) heeft hij al lange tijd ervaring met het begeleiden van jongeren. De zogenaamde “probleemjongeren” zijn voor Fouad een aanwinst. Hij zet zich graag in om middels het kickboksen een positieve draai te geven aan het leven van deze jongeren. 

Dounia El Moujtahid

Trainer

De dochter van hoofdtrainer Fouad maar ook een van de meest bekende gezichten van Gym X. Ze begon op jonge leeftijd dezelfde passie te delen als haar vader en begon met Taekwondo op haar 7-jarige leeftijd. Vervolgens ging ze ook kickboksen en ontwikkelde daar meer liefde voor vechtsport. Dounia geeft pittige lessen maar houdt het zeker leuk. Zij is voornamelijk verantwoordelijk voor de Ladies Only trainingen en je zult haar voorbij zien komen als verzorgster tijdens wedstrijden.

Gregory Wijngart

Trainer

Ons doel 

Het doel van GymX is om de passie voor vechtsport te delen met de buitenwereld. Wij zien dat vechtsport vooral bij kinderen een positief effect heeft. Kinderen die bij ons trainen ontwikkelen meer zelfvertrouwen, leren in groepen te werken en leren discipline. Wij hebben als kickboksschool ook een aandeel in de ontwikkeling van de kinderen. Daarom hanteren wij ook de gouden regel houden: wat je leert in de kickboksschool mag je nooit buiten gebruiken! We vinden het belangrijk dat de jeugd van Lelystad op een positieve manier hun dag gebruikt. Onze deuren staan altijd open en we bieden jongeren een productieve dagbesteding. Ook hebben volwassenen behoefte aan beweging. Onze recreanten trainingen geeft volwassenen de kans om fit te blijven en af te vallen. Zolang jij wilt kickboksen, zijn wij blij om daarbij te helpen