Privéles kickboxen

Persoonlijke aandacht! 

Contact opnemen
GymX Lelystad

Privélessen?

Ben jij niet zo een groepssporter? En vind je het fijner om helemaal met jezelf en je coach gefocust te zijn? Kies dan voor privé kickboksen Lelystad. De snelste manier om te leren kickboksen en je conditie te verbeteren.

Kickboxen

Waarom kickboxen een geweldige sport is. 

Kickbokstraining dames

Kickbokstraining kinderen

Kickbokstraining volwassenen

Privé kickboksen

Met een privéles kickboksen kan de trainer altijd zijn volledige aandacht op jou focussen. Zo kan die precies zien waar jouw verbeterpunten zitten en het allerbeste uit jou halen. Jouw technieken worden op deze manier vlijmscherp in de gaten gehouden en direct gecorrigeerd indien nodig. Daarnaast voel jij je extra gemotiveerd om het meeste uit jezelf te halen door de één op één begeleiding met een eigen personal trainer.

Wil jij op een snelle en gecontroleerde wijze je conditie verbeteren? Ga dan direct aan de slag met privéles kickboksen. Je trainer zal elke keer het uiterste uit je halen, om met jou het beste resultaat te behalen. Zo heb jij binnen no-time een conditie waar je u tegen zegt. Kickboksen personal training is niet alleen goed voor de conditie, maar ook voor andere dingen zoals de motoriek. Dankzij de vele verschillende technieken en oefeningen die je op hoge snelheid uitvoert, zal dit in rap tempo vooruitgaan. Privétraining met privé kickboksen Lelystad leert je gedisciplineerd te zijn, wat voortvloeit in bijvoorbeeld je werk en dagelijks leven. Daarbij zorgt een verbeterde conditie ervoor dat jij je ook buiten de trainging om een stuk fitter zal voelen.

Kom voor een privéles kickboksen bij GymX

GymX beschikt over alle benodigde faciliteiten om jou op de beste manier privéles kickboksen te geven. Onze trainers zijn uiterst professional en weten wat ze doen. Wil jij meer weten over de privélessen bij GymX? Neem dan nu nog contact met ons op.