Kickbokstraining kinderen

Op zoek naar de perfecte plek voor kickboksen kind Lelystad? Dan is GymX het juiste adres.

Contact opnemen
GymX Lelystad

Kinderen op kickboksen

Kickboksen voor kinderen heeft ontzettend veel voordelen. Deze voordelen zijn meer dan dat het alleen gezond voor ze is. Kinderen leren namelijk nog wel een aantal andere belangrijke dingen, terwijl ze op kickboxen zitten. Waar ze zeker wat aan gaan hebben, verder in hun leven.

Kickboxen

Waarom kickboxen een geweldige sport is. 

Kickbokstraining dames

Kickbokstraining kinderen

Kickbokstraining volwassenen

Privé kickboksen

De voordelen van kickboksen beginnen natuurlijk wel bij de conditie. Kickboksen is een ontzettend intensieve sport, waar een hoop uithoudingsvermogen bij komt kijken. Door de hoge vorm van activiteit zorgt kickboksen voor een betere conditie bij kinderen en gaat het tegelijkertijd overgewicht tegen. Kinderen die op kickboksen ontwikkelen niet alleen hun conditie maar ook hun reactie- en concentratievermogen. Daarnaast zijn ze vaak leniger en sterker dan andere kinderen van dezelfde leeftijd. Kinderen die op kickboksen zitten worden ook snel daadkrachtiger en zitten lekkerder in hun vel. Als niet onbelangrijke bonus leren ze van hun afbijten en zichzelf te verbeteren. Dit kunnen ze allemaal leren door les te volgen bij kickboksen kind Lelystad.

De kickboksen kinderen leeftijd om te beginnen ligt vaak ongeveer rond de vijf jaar. In speciale kinderklassen leren de kinderen dan op een spelende manier om te gaan met de verschillende vechttechnieken. Daarnaast leren ze hoe ze op een gepaste manier met elkaar om moeten gaan. Wel heb je voor iedere kickboksen kinderen leeftijd bescherming nodig die speciaal is afgestemd op de leeftijd. Denk bijvoorbeeld aan handschoentjes, scheenbeschermers en een bitje.

Kom kickboksen bij GymX

Op zoek naar de perfecte plek voor kickboksen kind Lelystad? Dan is GymX het juiste adres. De plek voor kinderen om te leren kickboksen, onder gespecialiseerd toeziend oog van één van onze trainers. Meedoen met een kennismaking les? Kom dan langs tijdens onze lesuren of maak alvast een afspraak.