Kickbokstraining dames

Kickboksen een mannensport? Allang niet meer! 

Contact opnemen
GymX Lelystad

Kickboksen voor vrouwen

Kickboksen is een uiterst geschikte sport voor vrouwen. Voor een gezond kickboksen vrouwenlichaam is kickboksen de ideale sport. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend goed voor jouw zelfvertrouwen.

Kickboxen

Waarom kickboxen een geweldige sport is. 

Kickbokstraining dames

Kickbokstraining kinderen

Kickbokstraining volwassenen

Privé kickboksen

Wil jij je op en top gezond voelen? Kom dan boxen vrouwen bij kickboksen vrouwen Lelystad. Kickboksen is een zeer intensieve combinatie sport, waarbij zowel de conditie als kracht mee wordt getraind. De intensieve trainingen onder professionele begeleiding zullen het allerbeste bij jou naar boven halen. Daarnaast is het ook nog zo dat jij met kickboksen vrouwenlichaam weer perfect in je vel zal zitten. Dankzij het sporten zal je jouw zelfvertrouwen verhogen en dit ook naar buiten uitstralen.

Heb jij altijd al willen leren hoe je jezelf het beste kunt verdedigen als het nodig is? Dan is kickboksen dames Lelystad de plek voor jou om dit te leren. Onze ervaren coaches zullen jou leren hoe je het beste jezelf in verschillende situaties kunt verdedigen. Dankzij deze kennis en vaardigheden zul je nooit meer bang zijn om s’ avonds alleen in het donker te lopen. Jij kunt namelijk iedereen aan die je tegenkomt.

Kickboksen dames Lelystad liever in groepsverband? De groepslessen zijn dan perfect voor jou! In de groepslessen leer je kickboksen samen met andere mensen die ongeveer hetzelfde niveau hebben als jij. De lessen worden hier namelijk op ingedeeld.

Ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende kickboxschool? Kom dan naar GymX in Lelystad! Wij beschikken over een geweldige trainingsruimte en de beste trainers. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Kom voor kickboksen bij GymX

GymX beschikt over alle benodigde faciliteiten om jou op de beste manier kickboksen te geven. Onze trainers zijn uiterst professional en weten wat ze doen. Wil jij meer weten over de privélessen bij GymX? Neem dan nu nog contact met ons op.